Novými členmi predstavenstva VÚB Ignacio Jaquotot a Jozef Kausich

09.04.2005 Celý región

Bratislava, 8. apríl 2005 – Dozorná rada VÚB, a.s. zvolila začiatkom apríla na svojom zasadnutí nových členov predstavenstva - Ignacia Jaquotota a Joze...
Bratislava, 8. apríl 2005 – Dozorná rada VÚB, a.s. zvolila začiatkom apríla na svojom zasadnutí nových členov predstavenstva - Ignacia Jaquotota a Jozefa Kausicha. I. Jaquotot bol zároveň schválený do funkcie podpredsedu predstavenstva a J. Kausich sa stal vrchným riaditeľom pre firemné bankovníctvo.

Ignacio Jaquotot sa narodil v roku 1958 v Zaragoze, v Španielsku. Študoval na Univerzite v Madride, kde už počas štúdia pracoval v spoločnosti Estudio Juridio Navarro & Asociados ako koncipient a neskôr právnik. Od roku 1984 do roku 1998 zastával rôzne pozície v banke Banca Commerciale Italiana, v Madride, Barcelóne a Miláne. Ako generálny riaditeľ pôsobil v Banco Sudameris Uruguay, neskôr Banco Sudameris Chile a v rokoch 2003 až 2004 aj v Banco Sudameris Paraguay. Od roku 2004 sa venoval oblasti úverových rizík v Banca Intesa v Miláne.

Jozef Kausich pochádza z Bratislavy. V rokoch 1991 až 1996 študoval na Ekonomickej univerzite v Bratislave, na Fakulte podnikového manažmentu. Po skončení štúdia pracoval v Tatra banke ako firemný konzultant. Od roku 1997 pôsobil v Bank Austria ako firemný konzultant a neskôr ako vedúci Oddelenia veľkých zákazníkov. Po fúzii Bank Austria, Creditanstalt a HVB Bank pôsobil v HVB Bank Slovakia ako riaditeľ odboru veľkých zákazníkov a vývoja nových produktov a neskôr riaditeľ odboru firemných zákazníkov.
Tatiana Hambálková, PR špecialista
 

Vyberte región